4 Ocak 2014 Cumartesi

Medyum Ali Gürses

Özellikle son dönemde internet üzerinde artan sahte medyumluk ve dolandırıcılık olaylarına karşın yaklaşık 7 senedir büyük bir özveri ve titizlikle yürüttüğü çalışmalarıyla 7'den 70'e herkesin güvenini ve saygısını kazanan Medyum Ali Gürses basında da birçok şekilde yer aldı. Gideni geri getirme, aşk büyüsü , papaz büyüsü, soğutma ve ayırma, kısmet açma, rızık açma, büyü bozma ve yıldızname alanındaki çalışmalarına hala devam eden Medyum Ali Gürses 'e 05355906275 numaralı telefon ve medyumalibey@gmail.com mail adresinden ulaşılabiliyor. Dolandırıcı medyumların sayısının giderek arttığı internet ortamında hakkındaki olumlu yorumlarla da adından sıkça söz ettiren Ali Gürses telefon üzerinden 11:00-23:00 saatleri arası çalışıyor. Resmi web sitesi olan http://www.medyumali.com 'daki iletişim formundan da iletişime geçebileceğiniz Medyum Ali Gürses kendi web sitesinde çalışma prensiplerini şöyle sıralıyor:

"Yaptığımız çalışmalarda müşteri gizliliği çok önemlidir. Benimle paylaşılan bilgilerin tamamı sadece bende kalır ve sadece çalışmanın hazırlanabilmesi ve okumaların yapılabilmesi için kullanılır.

***

Herkese sabit bir çalışma yapılmaz. Sorununuzun içeriğine ve kaynağına bağlı olarak bir analiz yapılır ve sonuca yönelik olarak en uygun şekilde, kişiye özel, ilmi yönden en tesirli çalışma hazırlanır.

***

Beni arayan veya e-posta atan müşterilerin her istediği iş yapılmaz. Derdinizin çözülüp çözülmeme ihtimali astrolojik ve ilmi olarak hesaplanıp eğer başarılı olma ihtimali yoksa baştan iş reddedilir.

***

Çalışmaların tamamı planlı bir şekilde hazırlanır. Vefk size iletildikten sonra sizi arayıp ne yapmanız ve ne yapmamanız konusunda bilgilendiririm.

***

Vefk tutmadığı ve derdiniz çözülmediği takdirde, mağdur olmamanız için, bir defaya mahsus ilkinden daha güçlü ve daha maliyetli bir çalışma olan celp çalışması hazırlanıp ücretsiz olarak gönderilerek çalışma tarafımdan devam ettirilir. ***

Tıbbi rahatsızlıklarınız için lütfen tıp kurumlarına başvurun. Tıbbi rahatsızlıklarda hizmet vermemekteyim.

***

Çalıştığım kişilerle işe başladıktan sonra diğer birçok kişi gibi ortadan kaybolmam. Çalışma sonuçlanıncaya kadar her türlü destek veya sorunuz, yardım talebiniz için arayabilir veya e-posta gönderebilirsiniz. Elimden geldiğinde her türlü manevi desteği de vermeye devam ederim."

Basının da sıkça röportaj yaptığı Medyum Ali Gürses'in Facebook sayfasının da 50 bine yakın beğenisi var.

http://www.facebook.com/medyumaligurses

1 yorum:

  1. Ben kendim gitmedim ancak yakın arkadaşım burada bahsedilen Medyum Ali Beye papaz büyüsü yaptırmıştı yaklaşık 2 hafta önce ben de heyecanla sonucunu bekliyordum evi terk eden kendi eşime de yaptırmak için ve mucize bir şekilde bugün sonuç alındı 1 sene gibi uzun bir zamandır görüşmediği, aradığında telefonlarını açmayan aramayan sormayan eski erkek arkadaşı rüyasında anlamı olan şeyler görerek bugün arkadaşımı aramış ve pişman olduğunu, bundan sonra ölene dek arkadaşımla beraber olmak onunla yaşlanmak istediğini söylemiş. Arkadaşım da ben de hala şok halindeyiz burada da durumu belirteyim dedim sonuç almış birinin arkadaşı olarak. Allah’ın izniyle ben de yarın Ali Bey ile papaz büyüsü işlemine başlayacağım. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa bahsettiğim Ali Hocaya http://www.medyumali.com ‘dan ulaşabilirler orada telefonu maili hepsi yazıyor.

    YanıtlaSil