2 Ocak 2014 Perşembe

Medyum Ali Gürses Kimdir?

İnsanların çaresiz dönemlerinde onların manevi boşluklarını kullanarak, hastalıklara şifa olacaklarını, çaresizliklerini gidereceklerini iddia eden çok sayıda dolandırıcı, kişilerin paralarını ve özellikle umutlarını çalmakta. Bu kişiler her türlü hastalığın çaresinin büyü veya vefk gibi çalışmalarla sağlanabileceğini söyleyerek, insanlara umut vermek suretiyle, sonuçları ciddi anlamda zararlı olabilecek olaylara yol açmakta.

Sahtekar medyumların tamamı, tıbbi yardıma ihtiyaç duyan insanları farklı yollara yönlendirerek, hem paralarını gasp etmekte hem de zamanla girdikleri yarışı sabote etmekte. Her gerçek medyum hocanın söylediği gibi, tıbbi rahatsızlıklar her zaman tıp kurumlarına bırakılmalıdır. Her ne kadar manevi alemin etkisi fiziki dünyada da görülüyor olsa da, bu tip durumlarda en doğru tedavi doktorlar tarafından yapılacaktır. Bu konuyu özellikle dile getiren Medyum Ali Hoca, kendisine tıbbi rahatsızlıklara çözüm arayarak gelen pek çok kişiyi doktorlara yönlendirdiğini ifade ediyor. İnternet sitesinde de açıkça bu durumu belirten Medyum Ali Gürses, sağlık sorunlarının hiçbir şekilde büyü veya vefk yöntemleri ile çözülmeyeceğini, bunu iddia edenlerden uzak durulması gerektiğini anlatıyor. Dolandırıcılık yapan insanların aksine, her daim yapılacak ve yapılmayacaklar ile ilgili dürüst davranan Medyum Ali Gürses, özellikle bu şekilde davranması nedeniyle çok sayıda insan tarafından saygıyla karşılanan bir isim. Kendisi, hiçbir zaman yapılamayacak çalışmalar konusunda vaat vermediği gibi, eğer bir konu manevi yollar yerine dünyevi çözümlere sahipse, öncelikli olarak dünyevi çözümlere yönlendirmesi ile biliniyor.

İnsanların umutlarıyla oynayan çok sayıda dolandırıcının aksine, her türlü işlemini prensiplerine bağlı olarak gerçekleştiren Ali Gürses, çalışmalarında her zaman dürüstlüğü en ön planda tutuyor. Karşı tarafa dürüst olurken, onlardan da dürüstlük bekleyen Ali Hoca, gaybi ilimlerin temel taşının hoca ile danışan arasındaki saygı ve dürüstlük ilişkisi olduğunu ifade etmekte. Medyum Ali Gürses, hem yaptığı çalışmalarla hem de bu sistemli çalışma ahlakıyla, şimdiden Türkiye'nin sayılı medyumları arasında gösterilmeye başlandı. Kendisiyle çalışan insanların memnuniyeti üst düzeyde olduğu için artan popülaritesi sayesinde, onbinlerce insana ulaşan bir kitleye hitap eden Medyum Ali Hoca, bu tarz işlerde Türkiye'nin sayılı otoriteleri arasında kabul ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder