1 Ocak 2014 Çarşamba

Medyum Ali Hoca

Maddi açıdan zor durumda kalan çok sayıda insanın ilk aklına gelen çalışmalardan olan rızık açma çalışmaları, doğru şekilde yapılmadığı sürece herhangi bir etkiye sahip olmuyor. Buna ek olarak, zaten zor durumda olan insanlar tarafından başarısız medyum hocalara yapılan ödemeler, maddi durumlarını daha da zora sokuyor. Her manevi çalışmada olduğu gibi, fazlasıyla yüksek bilgi isteyen rızık açma çalışmaları, Ali Hoca gibi uzman isimler tarafından yapılmadığı takdirde pek iyi sonuçlar doğurmuyor.

Yapılan çalışmaların istenen sonuçları vermesi için hesaba katılması gereken astrolojik ve ilmi çalışmalar, yalnızca belli bir tahsile sahip insanlar tarafından gerçekleştirildiği için, herhangi bir eğitimi olmayan medyumların bu çalışmaları gerçekleştirmeleri oldukça güç hale geliyor. Uzun yıllar boyunca havas ve ilm-i ledun konusunda Mısır'da eğitim almış olan Medyum Ali Gürses, çalışmalarını da eğitimlerine göre şekillendiriyor. Aldığı eğitim doğrultusunda, pek çok faktörü ele alarak rızık açma çalışmalarında bulunan bu isim, %90 civarında başarı oranına sahip. Kendisi hakkında yapılan yorumlardan da görülebileceği üzere, çok sayıda insan her türlü çalışmasından memnun ayrılıyor. Medyum Ali Hoca, çalışmalarında kullandığı yöntemlerle de dikkat çekmekte.

Diğer medyumların aksine, büyü yerine vefk çalışmalarını tercih eden Ali Gürses, bu sayede gerçekleşen işlemin İslamiyet ile de ters düşmemesini sağlıyor. Diğer hocaların yapmadığını yapan ve ne kadar zor olsa da en doğru yolu tercih ettiğini çok kez gösteren Medyum Ali Gürses, reklamlarla değil, yaptığı çalışmalarla adından söz ettiriyor. Hem çalıştığı kişiler, hem de kendisi tarafından reklama ihtiyacı olmadığı ve reklam yapmayı sevmediği defalarca dile getirilen Ali Hoca, kapısını çalan herkese elinden gelen yardımı yapıyor. Rızık açma konusu ile ilgili hocalara başvuracak kişilerin ne kadar hassas bir durumda olduğu herkes tarafından bilinir. Bu durumda insanın her türlü yönlendirmeye açık olması, fırsatçıların da bu kişileri kolay lokma olarak görmesine neden oluyor. Ali Gürses gibi bu işi hakkıyla yapan insanlar özellikle bu duruma karşı uyarılarda bulunarak, ne kadar zor durumda olursanız olun, araştırmadan hiç kimseye güvenmemeniz konusunda tavsiyelerde bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder